Kundeomtaler

Flyttesuksess! Vil bare gi en stor takk til Bergen Flyttetjeneste som var på pletten innen en time etter at jeg hadde ringt dem med fortvilelse i stemmen. Bedre service, humør og hjelpsomhet har vi aldri vært borti før! Da vi sto med hele flyttelasset på lørdag formiddag uten hverken folk eller stor nok bil så kom dere og reddet dagen vår. Tusen takk for hjelpen!  
Ragnhild og Thomas
Summetonen - BA

Godt utført jobb! Vi vil gjerne takke Bergen Flyttetjeneste for en godt utført jobb. Vi skulle flytte fra Askøy ,Hordaland til Alvdal,Hedmark og hadde bestillt et flyttebyrå fra Oslo. Dette byrået kom,så hva vi hadde og lovet å komme tilbake kl.0700 dagen etterpå. Når klokken blitt halv 11 og de fortsatt ikke tok tlf ringte jeg til Bergen Flyttetjeneste. Bergen Flyttetjeneste reddet oss den dagen og de tok oppdraget på så kort varsel setter vi stor pris på.De to karene som kom var hyggelig og enormt effektive .Flyttelasset ble pakket inn på bilen på en effektiv og gjennomtenkt måte.Vi kunne se at dette hadde de gjort før. Flyttelasset ble levert på ny bostedsadresse til avtalt tid,og uten noe skader. Alt i alt så er vi strålende fornøyd med jobben Bergen Flyttetjeneste har gjort for oss ,og komme til å anbefale bg.flyttetjeneste til alle vi kjenner som skal flytte. Tusen,tusen takk for hjelpen. 
Anne Goro
Anbefalt.no

Takk Bergen Flyttetjeneste! Må bare få sende en stor takk til guttene i Bergen flyttetjeneste. De viser rette holdinger både når det gjelder service og imøtekommenhet overfor den som søker deres tjenester. Etter å ha forhørt meg med diverse flyttebyråer som lovet å komme for å flytte mitt innbo, men som likevel ikke dukket opp, kom jeg omsider i kontakt med Bergen flyttetjeneste. Snakk om dag og nattinnstilling!Her kom gutter som tok sin jobb på alvor og ordnet opp for meg, alt det jeg trengte!Vil derfor anbefale dette byrået til alle som er på flyttefot!
Peter Budgel
Summetonen - BA

Vellykket flytting til Århus. Vi brukte Bergen Flyttetjeneste AS for å utføre flytting for oss fra Indre Arna i Bergen til Vesterbro i Århus i Dk ,alt gikk veldig bra ,men våre møbler er store og ikke lett å hentere og vi skal til 4 etg uten heis, det gikk ikkje uten kran. Flyttetjeneste i Bergen klarte å ordne kran til oss på mindre enn en time og alt gikk veldig bra ,og uten å betale extra for kran som var der i 2 timer.Takk for hjelpen dere er den beste.
Jens og Pia
Anbefalt.no

God Service Veldig hyggelig og meget flinke flytte folk ,de hadde god peiling pakking. Det var en rimelig pris,meget god service g veldig blide og hjelpsomme folk- Disse karene kan vi trygt anbefale!
Jose Carillo
Anbefalt.no

SUPER SERVICE!  For andre gang det siste 12 mnd. har jeg brukt Bergen flyttetjeneste. De er effektive, service innstilte, vennlige og rimlige. Hva mer kan man ønske seg! En kjempe hjelp i en tung prossess som det er ved flytting. Nå har jeg fått lagret flyttelasset mitt på tørt og fint lager i Ytre Arna til en veldig god pris. Ikke tvil i hvem jeg kommer til å bruke i fremtidens flyttesjau. Anbefales virkelig!
Therese H
Anbefalt.no

Gullmedalje! Etter at vi ble kjent med Bergen Flyttetjeneste har vi brukt dem til det meste, innen transport og rydding. Vi er en grafisk bedrift som har store tunge og sensitive maskiner som trenger kjærlighet når de transporteres og bæres opp og ned etasjer, inn og ut trange dører. Dette har disse karene fra Bergen Flyttetjeneste fikset til den store gullmedaljen, De stiller på dagen selv om vi ikke har hatt avtale om det. Vi er så fornøyd med denne gjengen som alltid stiller opp med topp service, gode priser og alltid et smil på lur.
Zignmedia
Anbefalt.no

En god kundeopplevelse. Vi hadde et hus som skulle overtas av ny eier 1. juli, og pga. arbeid hadde jeg ingen mulighet til å håndtere ting selv. 3 dager før ringte jeg rundt, men alle var fullbooket, men fikk likevel ca. priser. Bergen Flyttetjeneste var egentlig også fullbooket, men de tok problemstillingen min på alvor, og skulle se hva de kunne gjøre. De snudde seg fort, og vasking, fjerning av boss og flytting av resterende i huset, var ferdig i tide til den 1. juli. Og prisen var heller ingenting å si på, blant de billigste av de jeg ringte rundt til. God kundeomsorg, rett og slett! Hadde jeg fortsatt bodd i Bergen, og hatt behov for lignende tjenester igjen, hadde jeg ikke vært i tvil om hvor jeg hadde henvendt meg... Takk til Jafar & Co. for løsningsorientert innstilling og utmerket service.
Kolbjørn Hansen
Anbefalt.no

Det Perfekte Flyttebrået! Flyttebyrået kom presis til avtalt dato og klokkeslett. Det var veldig merkbart at de to flyttekarene som kom . De var meget hyggelige, og i tillegg var de meget omsorgsfulle med flyttelasten. Jeg har aldri sett flere pledd samlet i en lastebil. Hver eneste kasse ble pakket inn med pledd. Alt ble levert til avtalt tid, og det var ingen skade på flyttelasset.Bergen Flyttetjeneste anbefales på det varmeste!
Omar Abu Mousa
Anbefalt.no

Les alle omtaler på anbefalt.no

Trenger du våre tjenester? Send oss en mail, eller ring oss på  55 96 26 00 eller 958 10 312.

Copyright © 2013 Bergen Flyttetjeneste. All Rights Reserved.
JoomShaper