Flytting og Pakking

Pakking

Bergen Flyttetjeneste er klare til å hjelpe deg, enten det gjelder full pakking eller delvis pakking av flyttelasset ditt. Våre flyttemedarbeidere kan ta utpakkingen for deg og plassere godset etter ditt ønske. Vi tar også med oss all emballasje og annet søppel i forbindelse med utpakkingen. Vi leverer emballasje hvis du har bestilt flytting, men vil stå for pakkingen selv.

Flytting

Bergen Flyttetjeneste as holder til lokalt i Bergen og spesialisert seg på flytting for private og bedrifter i Hordaland og leverer flyttelass over hele norge og Danmark og Sverige. Vi kan handler raskt og effektivt grunnet tette bånd med våre samarbeidspartnere i Norge ,Danmark og Sverige.

Vi har opplevd en økning i antall firma som tar kontakt med oss for bistand og hjelp til en mer effektiv flytting. Nedetid for bedrifter koster ofte svært mye, da gjelder det å komme seg raskt i gang i nye lokaler. Da er det godt å ha et profesjonellt flyttebyrå å forholde seg til.

Det er mange måter å flytte på. Vi kan være skreddersy flyttingen slik at du selv velger i hvor stor grad du vil være involvert.

 

Alle oppdrag utføres i henhold til generelle ansvarsbestemmelser:  

 NSAB Flytting - last ned pdf 
 NSAB Lagring - last ned pdf

 

Vi er anbefalt samarbeidspartner på flytteportalen for Rogaland og Hordaland

Trenger du våre tjenester? Send oss en mail, eller ring oss på  55 96 26 00 eller 958 10 312.

Copyright © 2013 Bergen Flyttetjeneste. All Rights Reserved.
JoomShaper