Utvask og lagring

Dersom du har behov for å lagre dine eiendeler for kortere eller lengre periode, tilbyr Bergen Flyttetjeneste sikker oppbevaringsplass i eget lager. Vi utfører også utvask.

Les mer

Flytting og Pakking

Skal du flytte? Bergen Flyttetjeneste er klare til å hjelpe deg, enten det gjelder flytting, full pakking eller delvis pakking av flyttelasset ditt.

Les mer

Volumkalkulator

Her kan du regne ut pris på din flytting. Kalkulatoren baserer seg på å regne ut volumbehovet for ditt flyttelass,  transport og lasting/lossing av flyttelasset.

Regn ut

Velkommen til Bergen Flyttetjeneste

 

Bergen Flyttetjeneste AS er spesialister på flytting og tilbyr et fullt spekter av tjenester innen flytting, primært til og fra Bergen.
Vi tar også oppdrag i hele Norge og i Sverige og Danmark.

Bergen Flyttetjeneste AS tar også alle slags rydde og kastejobber, nedvasking av hus og leiligheter. Om du ønsker kan vi være behjelpelig med pakkejobben og lagringen av ditt flyttegods i forbindelse med flyttingen.

Våre kunder består av både private og bedrifter. Våre ansatte har god kompetanse og lang erfaring i yrket.

 

Tlf: 55 96 26 00 - Mobil: 958 10 312 - Mail: post@bergenflyttetjeneste.no

 

Alle oppdrag utføres i henhold til generelle ansvarsbestemmelser:  
NSAB Flytting - last ned pdf 
NSAB Lagring - last ned pdf

 

 Flyttetips

bruk kraftige kartonger, og legg papir også i bunn.Pakk hver enkel ting inn i papir, tøy etc. og så tett i esken at det ikke "skrengler".
Gjerne i garderobeposer, eller i esker. Tøy, klær kan også pakkes i sekker, men pakk helst sko i seperate esker.
Bruk kraftige esker med god polstring, spesielt på flytting over lengre distanser. På kortere turer kan mer midlertidige løsninger brukes, f.eks pakkes i teppe.
Fjern pærene, og pakk lampeskjermene i seperate esker, merk med innhold.

SE ALLE TIPS

Vi er anbefalt samarbeidspartner på flytteportalen for Rogaland og Hordaland

For oss er det viktig at du som kunde føler trygghet når du overlater dine eiendeler til våre biler, våre biler er driftsikre pga regelmessig kontoller, vedlikehold og service av Auto Master tidligere Bergen Auto.

Bergen Flyttetjeneste

 

Flytting er vårt yrke - Service er vår styrke

 

Kontakt oss

Godt utført jobb! Vi vil gjerne takke Bergen Flyttetjeneste for en godt utført jobb. Vi skulle flytte fra Askøy ,Hordaland til Alvdal,Hedmark og hadde bestillt et flyttebyrå fra Oslo. Dette byrået kom,så hva vi hadde og lovet å komme tilbake kl.0700 dagen etterpå. Når klokken blitt halv 11 og de fortsatt ikke tok tlf ringte jeg til Bergen Flyttetjeneste. Bergen Flyttetjeneste reddet oss den dagen og de tok oppdraget på så kort varsel setter vi stor pris på.De to karene som kom var hyggelig og enormt effektive .Flyttelasset ble pakket inn på bilen på en effektiv og gjennomtenkt måte.Vi kunne se at dette hadde de gjort før. Flyttelasset ble levert på ny bostedsadresse til avtalt tid,og uten noe skader. Alt i alt så er vi strålende fornøyd med jobben Bergen Flyttetjeneste har gjort for oss ,og komme til å anbefale bg.flyttetjeneste til alle vi kjenner som skal flytte. Tusen,tusen takk for hjelpen. 
Anne Goro
Anbefalt.no

Trenger du våre tjenester? Send oss en mail, eller ring oss på  55 96 26 00 eller 958 10 312.

Copyright © 2013 Bergen Flyttetjeneste. All Rights Reserved.
JoomShaper