Utvask og lagring

Dersom du har behov for å lagre dine eiendeler for kortere eller lengre periode, tilbyr Bergen Flyttetjeneste sikker oppbevaringsplass i eget lager. Vi utfører også utvask.

Les mer

Flytting og Pakking

Skal du flytte? Bergen Flyttetjeneste er klare til å hjelpe deg, enten det gjelder flytting, full pakking eller delvis pakking av flyttelasset ditt.

Les mer

Volumkalkulator

Her kan du regne ut pris på din flytting. Kalkulatoren baserer seg på å regne ut volumbehovet for ditt flyttelass,  transport og lasting/lossing av flyttelasset.

Regn ut

Velkommen til Bergen Flyttetjeneste

 

Bergen Flyttetjeneste AS er spesialister på flytting og tilbyr et fullt spekter av tjenester innen flytting, primært til og fra Bergen.
Vi tar også oppdrag i hele Norge og i Sverige og Danmark.

Bergen Flyttetjeneste AS tar også alle slags rydde og kastejobber, nedvasking av hus og leiligheter. Om du ønsker kan vi være behjelpelig med pakkejobben og lagringen av ditt flyttegods i forbindelse med flyttingen.

Våre kunder består av både private og bedrifter. Våre ansatte har god kompetanse og lang erfaring i yrket.

 

Tlf: 55 96 26 00 - Mobil: 958 10 312 - Mail: post@bergenflyttetjeneste.no

 

Alle oppdrag utføres i henhold til generelle ansvarsbestemmelser:  
NSAB Flytting - last ned pdf 
NSAB Lagring - last ned pdf

 

 Flyttetips

bruk kraftige kartonger, og legg papir også i bunn.Pakk hver enkel ting inn i papir, tøy etc. og så tett i esken at det ikke "skrengler".
Gjerne i garderobeposer, eller i esker. Tøy, klær kan også pakkes i sekker, men pakk helst sko i seperate esker.
Bruk kraftige esker med god polstring, spesielt på flytting over lengre distanser. På kortere turer kan mer midlertidige løsninger brukes, f.eks pakkes i teppe.
Fjern pærene, og pakk lampeskjermene i seperate esker, merk med innhold.

SE ALLE TIPS

Vi er anbefalt samarbeidspartner på flytteportalen for Rogaland og Hordaland

For oss er det viktig at du som kunde føler trygghet når du overlater dine eiendeler til våre biler, våre biler er driftsikre pga regelmessig kontoller, vedlikehold og service av Auto Master tidligere Bergen Auto.

Bergen Flyttetjeneste

 

Flytting er vårt yrke - Service er vår styrke

 

Kontakt oss

Må bare få sende en stor takk til guttene i Bergen flyttetjeneste. De viser rette holdinger både når det gjelder service og imøtekommenhet overfor den som søker deres tjenester. Etter å ha forhørt meg med diverse flyttebyråer som lovet å komme for å flytte mitt innbo, men som likevel ikke dukket opp, kom jeg omsider i kontakt med Bergen flyttetjeneste. Snakk om dag og nattinnstilling!Her kom gutter som tok sin jobb på alvor og ordnet opp for meg, alt det jeg trengte!Vil derfor anbefale dette byrået til alle som er på flyttefot!
Peter Budgel
Summetonen - BA

Trenger du våre tjenester? Send oss en mail, eller ring oss på  55 96 26 00 eller 958 10 312.

Copyright © 2013 Bergen Flyttetjeneste. All Rights Reserved.
JoomShaper